Kontorelev still_10.jpg
Kampagnemateriale og -information

For skoler

Er du skole? Så er du landet det helt rigtige sted! Her på siden finder du information om kampagnen 'Styr på det? Bliv kontorelev', og hvordan du som skoleleder, lærer, vejleder el. lign. kan bruge kampagnens materialer og budskaber. Vi håber, du vil hjælpe os med at udbrede kendskabet til kontoruddannelsen.

Kontorelev still_7_kvadrat.jpg
Sådan kan du støtte og bruge kampagnen aktivt

Kampagnen – og dig som skole

Kampagnen 'Styr på det? Bliv kontorelev' har til formål at udbrede kendskabet til kontoruddannelsen og de mange døre, den åbner for den enkelte. Derfor skal kampagnen skabe engagement, følelser af genkendelighed og ikke mindst nysgerrighed i alle derude, der (måske) går rundt med en kontorelev i maven. Som skole kan du i høj grad være med til at skabe engagement og udbrede kendskab. Her på siden finder du en masse kampagnemateriale, som du er mere end velkommen til at bruge i forskellige sammenhænge – det kan være til fysisk ophængning på skolen, til brug i præsentationer eller på sociale medier. Vi skal gøre opmærksom på, at materialet skal bruges i sin originale form og altså ikke må redigeres. På forhånd tak for din støtte – og rigtig god fornøjelse.

film, grafikker, SoMe-materiale,

Skærmbillede 2023-09-08 kl. 14.51.19.png
Her finder du:

Film: Mød en kontorelev

På vores YouTube-kanal kan du se kampagnens (indtil nu) seks casefilm – film, der fortælles af kontorelever, og som giver et autentisk indblik i kontoruddannelsens seks specialer og kontorelevens hverdag og arbejdsopgaver. Du finder desuden også den overordnede, animerede kampagnefilm. Du er velkommen til at linke til filmene, fx i din egen promovering af kontoruddannelsen, og give potentielle elever en fornemmelse af, hvad det vil sige at være kontorelev med de forskellige specialer.

Forhåndsvisning_forløbsgrafik
Her finder du:

Grafikker over uddannelsen

Her kan du hente grafiske forløbsmodeller over kontoruddannelsen. Der er to forskellige modeller, eftersom forløbet på kontoruddannelsen afhænger af, om man kommer fra folkeskolen eller fra gymnasiet (herunder STX, HHX, HTX eller HF). Modellerne findes både i høj- og bredformat og giver et hurtigt overblik de forskellige forløb.

IG-eksempel
Her finder du:

Materiale til sociale medier

Her kan du hente et udsnit af kampagnens foreløbige SoMe-materiale, som du også er meget velkommen til at bruge – fx på din skoles egne kanaler. Materialet inkluderer forskelligt grafisk indhold, der kan være med til at udbrede kendskabet til kontoruddannelsen og denne kampagne. Tag et kig, og find ud af, hvad du kan bruge. Mere indhold bliver tilføjet løbende.

Kontorelev still_2_kvadrat.jpg
Her finder du:

Plakater

Her kan du hente plakater fra kampagnen, som du er meget velkommen til at printe og hænge op på skolen, eller hvor det giver mening i din situation. I første omgang kan du hente en enkelt plakat, men vi tilføjer løbende flere, så kig gerne herind på siden i ny og næ. Nogle plakater vil være informative, andre skæve og opsigtsvækkende – og den første plakat i rækken falder i sidstnævnte kategori.

Kontorelev still_3_kvadrat.jpg
Her finder du:

Analyser og rapporter

Kampagnen 'Styr på det? Bliv kontorelev' beror på udførlige undersøgelser blandt skoler, elever og arbejdspladser i hele Danmark. Her finder du én af dem – så du kan blive klogere på det fundament, kampagnen bygger på. Kilde: Lead Agency for Det faglige Udvalg for Kontoruddannelser.

Parter bag kampagnen

  • HK_logo.png
  • DI_logo.png
  • dansk_erhverv_logo.png
  • KL_logo.png
  • danske_regioner_logo.png
  • FM_Logo_CMYK_DK.png